miercuri, iunie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRestricții de trafic pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, pentru realizarea...

Restricții de trafic pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, pentru realizarea unor lucrări

-

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române anunţă că marţi vor fi impuse restricţii de circulaţie pe DN 7 şi DN 7A, în judeţul Vâlcea, pentru efectuarea de lucrări.

Pe DN 7, restricţiile vor fi impuse în zona localităţii Câineni.„Astăzi, în intervalul orar 8,00-16,00, se vor desfăşura lucrări de toaletare a vegetaţiei din proximitatea părţii carosabile pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, tronson kilometric 234+600 metri – 235+600 metri, în afara localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, unde circulaţia rutieră se va închide în reprize de câte 20 de minute”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Pe DN 7A, între kilometrii 34 – 36, în afara localităţii Voineasa, se vor realiza lucrări de îndepărtare a stâncilor instabile de pe versanţi, astfel că traficul se va închide în reprize de câte 20 minute, potrivit g4media.ro.

Poliţiştii recomandă reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenţiei de schimbare a benzii de circulaţie şi evitarea manevrelor periculoase.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

USR vrea să rupă alianţa cu PMP şi Forţa Dreptei

0
Alianța Dreapta Unită (ADU) pare să fie de domeniul trecutului, un trecut dezastruos dacă ne uităm la rezultatul alegerilor din 9 iunie - atât cele locale, cât și cele europarlamentare. CITEŞTE ŞI: Iohannis a rămas şi fără ultimul susţinător pentru...