sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăJudecătoarea lui Pascu, mutată la Constanţa: Dosarul ar putea fi reluat de...

Judecătoarea lui Pascu, mutată la Constanţa: Dosarul ar putea fi reluat de la zero

-

Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat astăzi, 21 mai 2024, transferul magistratului Ioana Ancuța Popoviciu de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanța, urmând ca transferul să se facă de la data de 1 iunie 2024.

CITEŞTE ŞI: Ce sancţiune a primit Vîlceanu după ce l-a bătut pe un coleg deputat

Aceasta este singura cerere de transfer vizând magistrații din Constanța admisă în cadrul ședinței de azi.

Magistratul Ioana Ancuța Popoviciu judecă, printre altele, și deja celebrul dosar în care Pascu Matei Vlad, din București, este acuzat de producerea accidentului de la 2 Mai, județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei!

Noul termen de judecată în Dosarul 2 Mai a fost stabilit pentru data de 23 mai 2024, pentru a se prezenta două părţi civile, dar și pentru a se pune concluzii cu privire la fondul cauzei.
recent, Consiliul Superior al Magistraturii, Secția pentru Judecători în materie disciplinară, a respins solicitarea Inspecției Judiciare de suspendare a magistratului Ioana Ancuța Popoviciu.

Membrii CSM au apreciat solicitarea IJ ca fiind neîntemeiată.

Decizia nu are cale de atac

Sesizarea Inspecției Judiciare a venit după ce la un termen trecut judecătoarea în cauză a întrebat părțile prezente dacă este prezent în sala de judecată Sebastian Andrei Olariu, tânărul decedat în accident, ceea ce a stârnit nemulțumire printre rudele și apropiații decedaților.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...