miercuri, iunie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăÎPS Teodosie a răbufnit la adresa UE: Aceste restricții, de la curent,...

ÎPS Teodosie a răbufnit la adresa UE: Aceste restricții, de la curent, de la căldură sunt ceva care tulbură firea oamenilor!

-

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a vorbit despre posibilele restricții în ceea ce privește consumul casnic de energie electrică sau termică. Ierarhul spune că ele sunt lipsite de logică.

CITEŞTE ŞI: ÎPS Teodosie tună şi fulgeră: Nu-l cunosc pe deputatul Bălăşoiu!

„Se aud atâtea zvonuri. Bieții oameni ies să manifeste pentru necaz, sărăcie. Ca păstor, trebuie să mă exprim: aceste restricții, de la curent, de la căldură (să vină administrația să stabilească câtă căldură să ai în casă), este ceva care tulbură firea oamenilor. Nu este nicio logică”, a spus arhiepiscopul, în emisiunea „Dialog duhovnicesc”, la postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului.

Critică şi restricţiile din pandemie

ÎPS Teodosie a arătat, în cadrul aceleiași emisiuni radio, că Dumnezeu este cel care a lăsat omului de toate, iar credincioșii trebuie acum să se roage pentru ca „așa-zisele amenințări” ale răului să se transforme în raze de bine.

„Vedem cât de îmbrăcate în mister au fost și măsurile din timpul restricțiilor, iar acum se dau la iveală anumite interese. Nu înțelegem, au dispărut sursele de curent, de căldură? Nu au dispărut. De aceea, vă rog să vă rugați să dea Dumnezeu lumină curată în mintea și conștiința cârmuitorilor, începând de la cei care sunt în vârful conducerii europene și mondiale. Acestea sunt niște prevederi omenești, nu au temei logic”, a mai spus ierarhul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

USR vrea să rupă alianţa cu PMP şi Forţa Dreptei

0
Alianța Dreapta Unită (ADU) pare să fie de domeniul trecutului, un trecut dezastruos dacă ne uităm la rezultatul alegerilor din 9 iunie - atât cele locale, cât și cele europarlamentare. CITEŞTE ŞI: Iohannis a rămas şi fără ultimul susţinător pentru...