Gabriela Firea vrea să-ți cumpere apartamentul sau garsoniera. Caută 100 de locuințe

miting Diaspora 10 august

Primăria Capitalei a publicat anunțul pentru cumpărarea primelor 100 de locuințe din pachetul de 600 de unități locative destinate personalului medical din spitalele aflate în subordinea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

”Achiziționarea locuințelor de serviciu vine că urmare a aprobării de către Consiliul General, prin HCGMB 253/04.05.2018, a proiectului propus de Primarul General, Gabriela Firea. Necesarul de locuințe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la ASSMB”, a anunțat marți pe Facebook primarul general Gabriela Firea.

Ea a precizat că locuințele de serviciu vor fi achiziționate în mai multe etape. În prima etapă, până la sfârșitul lunii iunie, vor fi achiziționate 100 de unități locative astfel: 10 garsoniere, 70 de apartamente cu două camere și 20 de apartamente cu trei camere.

În a doua etapă vor fi achiziționate un număr de 250 de unități locative, până la sfârșitul lunii octombrie, urmând că până la sfârșitul lunii decembrie să fie cumpărate alte 250 de unități locative.

Anunțul a fost publicat pe site-ul PMB www.pmb.ro la rubrica Anunțuri în data de 14.06.2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

*