Primăria Capitalei achiziționează locuințe pentru personalul medical

microbuze în Ilfov

Primăria Capitalei a publicat anunțul pentru achiziția primelor 100 de locuințe pentru personalul medical. Acestea fac parte din pachetul de 600 de unități locative destinate personalului medical din spitalele aflate în subordinea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Astfel, Primăria Municipiului București intenționează să achiziționeze un număr de 600 de unități locative pentru personalul medical care își desfășoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea primăriei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

Locuințe pentru personalul medical

Achiziționarea locuințelor de serviciu vine ca urmare a aprobării de către Consiliul General, prin HCGMB 253/04.05.2018, a proiectului propus de Primarul General, Gabriela Firea. Necesarul de locuințe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la ASSMB.

Locuințele de serviciu vor fi achiziționate în mai multe etape.

În prima etapă, până la sfârșitul lunii iunie, vor fi achiziționate 100 de unități locative astfel: 10 unități locative cu o cameră, 70 de unități locative cu 2 camere și 20 de unități locative cu 3 camere.

În a două etapă vor fi achiziționate un număr de 250 de unități locative, până la sfârșitul lunii octombrie, urmând ca până la sfârșitul lunii decembrie să fie achiziționate alte 250 de unități locative.

LĂSAȚI UN MESAJ

*