11 mașini vandalizate pe o stradă din Galați: au fost stropite cu vopsea neagră, iar anvelopele le-au fost tăiate

Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana
Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana

Doi tineri au distrus anvelopele de la 11 mașini parcate pe o stradă din Galați. În plus, ei au vandalizat alte mașini parcate în apropiere.

Potrivit IPJ Galați, sâmbătă, 2 decembrie 2023, în jurul orei 09:30, un echipaj de poliție din cadrul Secția 3 Poliție Galați, a constatat că pe strada Oltului, în tronsonul de drum cuprins între strada Doctor Petru Groza și strada Barboși, 11 autoturisme parcate pe ambele sensuri de mers prezintă distrugeri. O parte dintre anvelope au fost distruse prin înțepare, iar elementele de caroserie au fost stropite cu vopsea de culoare neagră.

După cercetările efectuate, polițiști au stabilit că în cursul nopții, două persoane necunoscute de sex masculin, posibil minori, ar fi încercat portierele mai multor autoturisme, recurgând ulterior la actele de vandalism.

„De asemenea, s-a stabilit faptul că cele două persoane ar fi vandalizat și alte autoturisme parcate în proximitatea străzii Oltului, urmând a se stabilit cu exactitate numărul acestora, precum și prejudiciul cauzat. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere, iar polițiștii desfășoară activități, în vederea identificării celor două persoane și luarea măsurilor legale care se impun”, a anunțat Poliția Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.