miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăSorin Lavric - senator AUR: Tu ce votezi pe 9 iunie? Drepturi...

Sorin Lavric – senator AUR: Tu ce votezi pe 9 iunie? Drepturi și libertăți sau dictatura OMS?

-

Timp de mai bine de doi ani cetățenii României, la fel ca aproximativ mai toți cetățenii de pe această planetă, au experimentat așa numita ”Pandemie de Coronavirus” pentru eradicarea căreia, la recomandarea ”specialiștilor” din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății, le-au fost suprimate mai toate drepturile și libertățile individuale, apoi au fost obligați să se vaccineze cu un ser  testat insuficient în laborator care, ulterior, a generat numeroase efecte secundare. În tot acest timp, Ursula Von der Leyen, șefa Comisiei Europene, împreună cu directorul general al Pfizer, își îngroșau conturile cu sute de milioane de euro, declară senatorul AUR Sorin Lavric, candidat la președinția Consiliului Județean Neamț.

„În România, la ordinul trădătorului Klaus Iohannis, guvernul condus de Ludovic Orban, numit și Șică Mandolină, cu aprobarea majorității parlamentare formate din PNL, PSD și UDMR, a întreținut o atmosferă de teroare cu ajutorul tancurilor scoase pe stradă pentru intimidarea cetățenilor, au amendat bătrâni care nu se puteau deplasa, au internat cu forța în spitale persoane sănătoase care au mai ieșit doar în niște coșciuge sigilate, au impus munca de la domiciliu distrugând mai toată economia țării. În nemernicia lor, pentru a le face pe plac stăpânilor de la OMS, acești trădători l-au arestat până și pe Isus Hristos, interzicând credincioșilor să participe la slujba din noaptea de Înviere.

Spre deosebire de alegerile de până acum, în acest an, votul nu este doar despre alegerea primarilor, a consilierilor județeni sau despre viitori reprezentanți din Parlamentul European. Votul din 9 iunie este, în primul rând, despre protejarea drepturilor și libertăților cetățenești și pedepsirea trădătorilor de la PNL, PSD și UDMR, care au permis ca românii să fie terorizați și uciși în cadrul acestui experiment. Tu ce votezi pe 9 iunie?”, întreabă Sorin Lavric.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Lasconi ar fi câştigat şefia USR

0
Votul intern pentru alegerea noului preşedinte USR s-a închiat miercuri, la ora 12.00, după ce membrii partidului au avut la dispoziție două zile pentru a-și exprima preferințele. CITEŞTE ŞI: A început votul pentru şefia USR: Doi candidaţi s-au retras! Lasconi,...