Sorin Lavric, senator AUR: Franța a intrat într-o zodie de tirani descreierați

Sorin Lavric
Sorin Lavric

Adunarea Națională a Franței a examinat  o lege care prevede amendarea și încarcerarea persoanelor care refuză să se injecteze cu „vaccinuri” cu ARNm.

„Franța a intrat într-o zodie de tirani descreierați. Dovada? Guvernul francez a propus o lege prin care cei care îndrăznesc să critice în mod public injecțiile cu ARNm vor fi pedepsiți cu amendă sau chiar cu închisoare. Doctorul Kat Lindley, unul din satrapii medicali vorbind în numele puterii, a declarat: „Nu se va tolera nicio critică la adresa tratamentelor terapeutice care vor fi recomandate sau făcute obligatorii de către stat”.

Vorbele par rupte dintr-o piesă de teatru absurd. Un vodevil în care francezii nu vor mai crâcni în fața otrăvurilor ARNm, pe care vor fi siliți să le primească smeriți sub formă de vaccinuri „sigure și eficiente” (ca să-l reproduc pe mitomanul malac de la Cotroceni). Dacă francezii se vor încumeta să spună că serurile, prin nanoparticulele lipidice (LNP) pe care le conțin, distrug sănătatea, vor fi categorisiți drept fanatici sectari cărora li se cuvine o pedeapsă de trei ani de închisoare. În fața unei asemenea hotărâri de guvern, te freci la ochi și nu-ți vine să crezi. A șoptit cineva ceva de libertatea de exprimare? Vacs albina!

În comparație cu legea aceasta monstruoasă, împrejurarea că Guvernul francez aduce tot mai mult cu o afacere de familie, clădită pe o urzeală de cârdășii avându-și originea în fojgăieli sexuale (premierul este homosexual și, în semn de afecțiune, i-a dăruit iubitului funcția de ministru de externe și nu oricum, ci cu binecuvântarea altui bărbat sadea, președintele Macron) pare un detaliu pe cât de extravagant, pe atât de inofensiv. Franța se duce de-a berbeleacul. Dacă De Gaulle s-ar trezi din mormânt, și-ar renega neamul”, susține senatorul AUR Sorin Lavric.

„Legea aberațiilor sectare a fost examinată ieri (13 februarie 2024 – nota CETĂȚEANUL) în Adunarea Națională. Articolul 4 al legii urmărește, sub pretextul luptei împotriva sectelor, să incrimineze opoziția față de vaccinurile cu ARN mesager”, scrie lecourrierdesstrateges.fr.

Toată opoziția față de injecțiile cu mARN-LNP (nanoparticule lipidice) în Franța va fi considerată o „aberație sectară”. Cei care vor crâcni sunt pasibili de o pedeapsă de 45.000 de euro și până la trei ani de închisoare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.