sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăSorin Lavric (AUR): Județul Neamț trebuie scos urgent din ghearele clanului mafiot...

Sorin Lavric (AUR): Județul Neamț trebuie scos urgent din ghearele clanului mafiot Arsene – Harpa

-

Pentru că Ionel Arsene, capul mafiei care a prăduit ani de zile, până la sufocare, întreg județul Neamț, nu a reușit să ducă la bun sfârșit întreaga operațiune de prăduire a banului public, pentru care a fost condamnat definitiv la opt ani și șase luni de închisoare, succesorul lui la vârful Consiliului Județean este Vasilică Harpa, pe care Arsene l-a școlit ani de zile în tainele „administrației infailibile”, declară Sorin Lavric, senator AUR și candidat la președinția Consiliului Județean Neamț.

„Chiar dacă s-a dovedit un excelent discipol al maestrului, recunoștința lui Harpa față de escrocul depresiv de la Bari s-a oprit în clipa întocmirii listei de candidați pentru Consiliul Județean, unde câțiva din apropiații lui Arsene nu și-au găsit locul. În schimb, pe locuri eligibile apare Ion Asaftei, actualul președinte CJ, venit de la răposata ALDE, și Dragoș Chitic, venit de la PMP, acesta din urmă jurându-se în trecut că nu va încheia nici mort alianță cu PSD. Foarte adevărat, nu a încheiat alianță, ci a trecut de-a dreptul la PSD.

Arsene și Harpa nu au format doar un tandem politic, prin care au urmărit eliminarea oricărei competiții politice în județul Neamț, ci pe deasupra unul de tip mafiot, prăduind resursele județului prin intermediul unui grup de firme abonate la tot felul de contracte cu administrația județeană. Prin intermediul acestor firme au extorcat zeci de milioane de lei anual, bani publici care au ajuns în conturile lor personale pentru a-și cumpăra vile de lux, mașini și vacanțe exotice, în timp ce nemțeanul de rând a luat drumul pribegiei pentru a putea pune o pâine pe masa copiilor.

Prin firme precum, Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL, Stef Edil CDP SRL, Mavgo Holding SRL, Darcons SRL (firma care a executat lucrările de reabilitare a ”celebrului” Pod de la Luțca), Trust CCDP, Drupo SA sau CTT Construcții Safe SRL, Arsene – Harpa au reușit să dezvolte o imensă caracatiță care a ștrangulat creșterea județului Neamț, PIB-ul pe cap de locuitor fiind unul dintre cele mai mici din toată regiunea Moldovei. Așa se explică de ce nemțenii trăiesc într-o sărăcie cruntă.

Neamțul este astăzi un județ blocat din punct de vedere economic, social și administrativ, fiind sufocat de rețeaua politico-mafiotă condusă de Arsene-Harpa. Din cauza birocrației corupte, județul este ocolit de investitori, fiind codaș la absorbția fondurilor europene, care ar fi putut reprezenta o gură de oxigen pentru construcția de drumuri, spitale și școli. În loc de asta, Neamțul este un paradis pentru firmele  pomenite mai sus. De aceea, pe 9 iunie, prin votul lor, nemțenii trebuie să scoată județul din ghearele acestui clan mafiot”, mai declară Sorin Lavric.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...