Burduja: Cred că PNL trebuie să aibă candidaţi proprii la Primăria Generală şi la sectoare

Sebastian Burduja FOTO: gov.ro
Sebastian Burduja FOTO: gov.ro

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, susține că Partidul Naţional Liberal ar trebui să aibă propriul candidat la funcţia de primar general al Capitalei şi candidaţi la fiecare dintre primăriile de sector.

„Urmează, sper, cât de curând, tranşarea acestei situaţii în partid, deci o decizie cu privire la conducerea filialei Bucureşti şi noua conducere va evalua, punct cu punct, şi va avea un rezultat obiectiv, merită sau nu susţinerea domnul Nicuşor Dan din partea partidului nostru. Mie nu mi se pare corectă poziţia asta de candidat al dreptei în care ne obligă pe noi să-l susţinem pe dânsul, pentru că pentru dânsul ar trebui să vorbească nişte rezultate care să fie simţite de bucureşteni. Şi aici e rezerva mea, ca cetăţean, aici nu vorbesc ca politician. (…) Personal cred că Partidul Naţional Liberal trebuie să aibă candidaţi proprii şi la Primăria Generală şi la toate cele şase sectoare, pentru a facilita un Bucureşti liberal, dezvoltat”, a declartat Burduja, potrivit News.ro.

Burduja l-a criticat pe actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, susţinând că „Bucureştiul nu e în stare de multe ori să cheltuiască propriul buget”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.