miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPolitică336 familii și persoane singure vor primi 1,3 milioane de lei de...

336 familii și persoane singure vor primi 1,3 milioane de lei de la Guvern

-

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță alocarea de ajutoare de urgență de peste 1,3 milioane de lei pentru sprijinirea a 336 familii și persoane singure.

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgență în sumă totală de 1.327.900 lei pentru sprijinirea a 336 familii și persoane singure, care fie se află în situații de necesitate cauzate de incendii și explozie, fiindu-le afectate atât locuințele, anexele gospodărești, cât și bunurile de folosință îndelungată, fie au probleme grave de sănătate sau se află în situații care pot conduce la creșterea riscului de excluziune socială.

Potrivit ministerului, suma de 362.300 lei este alocată pentru 60 familii și persoane singure aflate în situații de necesitate cauzate de incendii și explozie, din județele: Alba, Bacău, Bihor, Brăila, Buzău, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Ialomița, Iași, Ilfov, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Vrancea. Din suma totală, 4.000 de lei vor fi acordați ca ajutor de urgență unuia din proprietarii caselor afectate de explozia produsă în vara anului trecut în localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, care nu a beneficiat până acum de sprijin întrucât a fost plecat în străinătate.

Suma de 965.600 lei este pentru 276 familii și persoane singure care se confruntă cu situații deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la apariția sau sporirea riscului de excluziune socială, din județele: Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Olt, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și municipiul București.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Rareş Bogdan cere demisia lui Boloş: Nu poate arunca în aer un întreg sistem!

0
În ședința coaliției de guvernare spiritele au fost extrem de încinse. CITEŞTE ŞI: Rareș Bogdan despre data alegerilor prezidențiale: înțelegerea din luna martie a căzut Pe lângă discuția despre data alegerilor prezidențiale, un alt "cartof fierbinte" a fost OUG privind...