luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFocar de coronavirus la Direcţia de Sănătate Publică Brăila. Trei angajați au...

Focar de coronavirus la Direcţia de Sănătate Publică Brăila. Trei angajați au fost confirmați pozitiv

-

Este focar de COVID-19 la Direcția de Sănătate Publică Brăila, după ce trei angajați s-au infectat cu noul virus. Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare, iar activitatea instituției se va desfășura mai mult on-line în următoarele 14 zile.

Potrivit conducerii DSP Brăila, doi dintre salariați infectați au participat la un eveniment privat unde era o persoană infectată. Cel de al treilea salariat a aflat joi că s-a infectat, dar încă nu se știe sursa îmbolnăvirii

„Avem trei cazuri de COVID-19 confirmate în rândul angajaţilor. A fost o situaţie, o deplasare într-un alt judeţ, au contactat virusul la evenimentul respectiv, unde au mai fost nişte cazuri confirmate. Cel de-al treilea caz a fost confirmat astăzi (n.r. joi). Ancheta este în curs de desfăşurare, urmează să stabilim dacă au legătură epidemiologică între ele cele două cazuri iniţiale, cu cel de-al treilea de astăzi”, a declarat directorul DSP Brăila, Gabriel Ciochină. conform Agerpres.

Potrivit statisticilor, de la începutul epidemiei, 2.463 de brăileni s-au infectat cu noul coronavirus, iar 106 au murit.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...