sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFemeie urmărită național și condamnată la 6 ani și 8 luni închisoare,...

Femeie urmărită național și condamnată la 6 ani și 8 luni închisoare, reținută de polițiști

-

O femeie de 44 de ani, din municipiul Galați, urmărită național, condamnată la 6 ani și 8 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, a fost reținută de polițiștii gălățeni.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au identificat și reținut o femeie de 44 de ani, din municipiul Galați, urmărită național, pe numele căreia Judecătoria Sectorului 1 București emisese, în data de 20.08.2020, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

„Întrucât existau suspiciuni că persoana ar mai fi săvârșit, în data de 14.09.2020, un furt dintr-o locuință, de pe strada Macedonă, din municipiul Galați, aceasta a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri, unde a recunoscut comiterea faptei respective”, a transmis IPJ Galați.

Ulterior audierii, femeia, condamnată la 6 ani și 8 luni închisoare, a fost încarcerată în Penitenciarul Galați, în vederea executării pedepsei.

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...