sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn candidat PNL din Olt la postul de primar, ode la adresa...

Un candidat PNL din Olt la postul de primar, ode la adresa lui Nicolae Ceaușescu

-

Eugen Stănia, fost primar al unei localități din Olt și candidat din partea PNL pentru un nou mandat, îi aduce o odă lui Nicolae Ceaușescu.

Într-un mesaj cu greșeli gramaticale postat pe pagina sa de Facebook, Stănia susține că Ceaușescu a fost un președinte patriot. El spune că în perioada comunismului s-a reconstruit România.

Stănia, fost primar al localității Dăneasa, a postat pe Facebook un mesaj cu greșeli gramaticale. El susține că pe vremea lui Nicolae Ceaușescu a absolvit școala, a obținut o calificare și a învățat ce înseamnă munca, disciplina și bunul simț, potrivit hotnews.

„Un preşedinte patriot ! ”

„Un preşedinte patriot ! Pe timpul lui sa reconstruit România . Am absolvit o şcoala , am obținut o calificare . Am învațat ce înseamnă munca, disciplina, bun simțul şi respectul ! De 30 de ani toate astea s-au transformat minciună, nesiguranță şi a primat doar interesul personal . Azi fiecare este doar pentru el . Predomină lupta pentru existență şi nepăsarea față de aproapele tău . Unii nu mai au limite , lăcomia i-a transformat mostrii , alții se mulțumesc cu puținul şi trăiesc cu speranța că ziua de mâine va fi mai bună ca cea de ieri ! Gânduri bune ,pentru o lume mai bună !”, este mesajul lui Stănia, mesaj însoțit de fotografii cu Ceaușescu.
Ulterior, el a șters mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...