sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAlarmă la ADP Sector 4. Unul dintre pacienţii confirmaţi cu coronavirus a...

Alarmă la ADP Sector 4. Unul dintre pacienţii confirmaţi cu coronavirus a împărţit mărţişoare la angajați

-

Alarmă la ADP Sector 4. O anchetă epidemiologică a fost declanşată la Amenajarea Domeniului Public, sector 4, după ce s-a stabilit că o persoană din conducerea instituției, care este cel de-al 17-lea bolnav de coronavirus, a împărțit mărțișoare pe 2 martie.

În prezent, sediul ADP Sector 4 este închis.

Alarmă la ADP Sector 4

Marian Goleac, director general al ADP sector 4, a declarat la Digi24 că bărbatul de 60 de ani a fost la muncă până luni, 2 martie, zi în care a împărţit mărţişoare.

El a intrat în contact cu peste 120 de persoane.

În 3 martie s-a simţit rău şi a mers la spital. În 4 martie a revenit la serviciu, iar în 5 martie s-a dus din nou la spital, a spus Goleac.

El a adăugat că soţia respectivului angajat lucrează chiar în sediul ADP sector 4, iar bărbatul are biroul în parcul Lumea Copiilor.

Bărbatul din București, cel de-al 17 pacient confirmat cu coronavirus, era deja internat la spitalul Dimitrie Gerota în momentul în care a fost testat pozitiv.

Cazul acestuia este atipic, pentru că, dacă până acum s-a ştiut care este sursa virusului, acum nu se ştie.

Pacientul afirmă că nu a călătorit recent în nici un stat din zonele considerate de risc maxim.

La câteva zile după internare, starea lui s-a înrăutăţit, el a dezvoltat o simptomatologie pulmonară foarte agresivă, astfel că medicii i-au făcut testul pentru COVID – 19. Testul s-a dovedit pozitiv, aşa că, pentru că bărbatul a stat câteva zile în spital înainte de a fi diagnosticat, în unitatea sanitară au fost luate mai multe măsuri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...