duminică, iunie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalDoi brăileni întorşi din China s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe

Doi brăileni întorşi din China s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe

-

Doi bărbaţi care au lucrat în China şi s-au întors în ţară pe 1 februarie s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila de teama coronavirusului. După ce au fost examinaţi clinic, medicii au ajuns la concluzia că nu prezintă simptome de îmbolnăvire, însă li s-a recomandat să stea în carantină două săptămâni.

UPDATE: 13.30 Alți trei bărbaţi din același grup de muncitori care s-a întors, pe 1 februarie, din China, s-au prezentat, luni, la Spitalul Judeţean Brăila, pentru a se asigura că nu au fost contaminați cu coronavirusul.

Știrea inițială:

 ”S-au prezentat în cursul zilei de dumincă 2 pacienţi care pe 1 februarie au aterizat pe Aeroportul Otopeni, zborul având originea Shenzen – China. Pentru că au considerat că trebuie monitorizaţi, s-au prezentat la spital pentru a li se infirma orice problemă pe care ar avea-o. Au fost investigaţi conform protocolului primit de la Ministerul Sănătăţii, nu prezentau nici un fel de simptom, au fost consiliaţi, li s-a explicat exact ce trebuie să facă”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, medic Alina Neacşu, citată de News.ro

Celor doi bărbaţi întorși din China li s-a spus să evite, timp de două săptămâni, contactul cu alte persoane.

Bărbaţii au muncit în China. În acelaşi grup s-ar mai fi aflat un brăilean si un bărbat din orașul Măcin din judeţul Tulcea, care încă nu s-au prezentat la spital.        

 Guvernul pregăteşte o ordonanță de urgență privind epidemia de coronavirus

Alertă de călătorie în China din cauza virusului care a ucis patru oameni

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...