duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăUtileInformează-teCând se face plata pensiilor și a salariilor din sectorul public, în...

Când se face plata pensiilor și a salariilor din sectorul public, în luna aprilie

-

Plata pensiilor va începe din 3 aprilie, prin poştă, şi din 7 aprilie, pe cardul bancar, astfel încât până pe 10 aprilie să fie finalizate toate plăţile, iar salariile bugetarilor vor fi achitate în intervalul 6-8 aprilie, conform calendarului decis, joi, de Guvern, informează Mediafax.

bani-femeie-numara-bani-640x389Premierul Victor Ponta a anunţat recent că pensiile şi salariile bugetarilor vor fi plătite în luna aprilie cu câteva zile în avans, până pe 10 aprilie, respectiv până pe 8 aprilie, astfel încât banii să fie încasaţi înaintea Sărbătorilor de Paşte.

„Există posibilitatea financiară de a se efectua plățile pentru pensiile și salariile din sectorul public până în data de 10 aprilie. Astfel, pensiile pe luna aprilie vor începe să fie plătite de mâine (vineri — n.r.) cele care sunt plătite prin Poștă. Vor fi virați banii către bănci pentru cei care primesc pensia pe card bancar, sume care vor fi disponibile din data de 7 aprilie. Până în data de 10 aprilie toate pensiile vor fi plătite”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Executivului, Corneliu Calotă.

Plata anticipată a pensiilor, în special, a fost decisă de fiecare dată în ultimii ani, înaintea Sărbătorilor de Paşte şi Crăciun.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...