duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăLoc de agrement din Galați, modernizat cu fonduri europene

Loc de agrement din Galați, modernizat cu fonduri europene

-

Un loc de agrement din județul Galați va fi extins și modernizat cu fonduri europene. Proiectul prevede construirea a nouă căsuţe, amenajarea unei zone de camping şi a trei foişoare de diferite dimensiuni, realizarea a cinci pontoane pescăreşti, precum și un nou loc de joacă pentru copii. Valoarea investiției este de peste 2 milioane de lei.

„Am fost anunțați că proiectul de amenajare a unei zone de agrement la balta Zătun va fi finanțat din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime. In perioada urmatoare vom semna si contractul de finanțare. Proiectul Zătun 2 prevede construirea a nouă căsuțe, amenajarea unei zone de camping și a trei foișoare de diferite dimensiuni, realizarea a cinci pontoane pescărești si a unui nou loc de joacă pentru copii”, a anunțat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean, pe pagina sa de Facebook.

Una dintre cele mai importante zone de pescuit din Galați a fost repopulată cu pește

Complexul de Agrement Balta Zătun se află pe malul Dunării, la circa 15 km distanță de municipiul Galați. Este cea mai apropiată bază de agrement pentru pescari, având un luciu de apă de 28 de ha.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...