sâmbătă, iunie 1, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăVIDEO Un consilier județean PNL i-a cântat Vioricăi Dăncilă să facă România...

VIDEO Un consilier județean PNL i-a cântat Vioricăi Dăncilă să facă România Mare

-

Îmbrăcat în port popular, consilierul județean PNL, Cornel Borza, i-a dedicat  candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, o melodie. Totul s-a întâmplat la un miting electoral PSD, organizat joi seara, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, informează eBihoreanul. Liberalul Cornel Borza i-a cântat Vioricăi Dăncilă să facă România Mare.

Momentul a fost importalizat la sfârșitul discursurilor politice. Pe scenă a urcat Ansamblul Crişana, din care face parte şi Borza, chemat să cânte pentru sutele de social-democraţi adunaţi. La prima melodie, „Cântă cucu-n Bucovina”, liderii PSD, inclusiv Dăncilă, au rămas pe scenă, aplaudând în ritmul cântecului, însă apoi, la îndemnul candidatei social-democrate la preşedinţia ţării, politicienii au coborât în mulţime.

În timp ce premierul demis înainta încet prin faţa scenei, fotografiindu-se cu fiecare doritor, Cornel Borza a surprins mulţimea. În timp ce cânta versul „O Românie Mare”, el s-a apropiat de Viorica Dăncilă, a prins-o după umăr pe şefa PSD, ca şi cum i-ar dedica ei melodia.

Pe versurile „O Românie Mare nu poate exista/Fără Ardeal, fără Bucovina, fără Basarabia”, liberalul Borza s-a apropiat de Viorica Dăncilă, s-a pe vine şi a prins-o după umăr pe şefa PSD, ca şi cum i-ar dedica ei melodia.

Momentul a fost imortalizat de preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, care, potrivit Ebihoreanul, după ce i-a fotografiat pe cei doi, i-a transmis Vioricăi Dăncilă, la ureche, că Borza face parte din PNL Bihor.

După aflarea veștii, Viorica Dăncilă s-a întors spre scenă, l-a căutat cu privirea pe artistul liberal și l-a aplaudat.

În aprilie 2018, liberalul Cornel Borza a votat, în ședința Consiliul Judeţean Bihor, alături de PSD, UDMR şi ALDE bugetul judeţului, informează Ebihoreanul. Votul lui Borza a făcut diferenţa la acea vreme, spre disperarea liberalilor, care au trebuit să admită că un proiect important, pe care ei nu îl agreau defel, a trecut din pricina unuia de-al lor, informează Ebihoreanul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...