sâmbătă, iunie 1, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăȘoferul unui microbuz școlar din Brăila, prins beat în trafic

Șoferul unui microbuz școlar din Brăila, prins beat în trafic

-

Șoferul unui microbuz școlar din județul Brăila a fost prins beat la volan. Incidentul s-a produs dimineață într-o comună brăileană. Bărbatul a fost tras pe dreapta de polițiști în timpul unui control tematic.

Polițiștii au anunțat că verificarea șoferului a avut loc la ora 7.40, în comuna Vișani. Deoarece șoferul consumase alcool, microbuzul a fost imobilizat până la sosirea altui șofer. Bărbatul vinovat a rămas fără permisul de conducere și a primit amendă.

„La ora 07: 40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Făurei l-au depistat, pe raza comunei Vișani, pe un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din satul Câineni- Băi, comuna Vișani, în timp ce conducea un microbuz școlar. În momentul depistării, microbuzul nu avea pasageri, însă acesta se deplasa către localitatea Plăsoiu, din județul Brăila, pentru a-i prelua pe elevi. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul  expirat o îmbibație alcoolică de 0,26 mg/l. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.305 lei, și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Totodată, polițiștii s-au asigurat că șoferul în cauză a fost înlocuit și că elevii au fost transportați în siguranță către școală”, a anunțat IPJ Brăila.

Polițiștii vor continua controalele care îi vizează pe șoferii care transportă elevi.

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...