joi, mai 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăAgenda zileiȘTIRILE ZILEI - Votul electronic poate fi introdus de la următoarele alegeri....

ȘTIRILE ZILEI – Votul electronic poate fi introdus de la următoarele alegeri. Trump nu a colaborat cu Rusia

-

12.00 Negocieri Iohannis – Dăncilă.  Premierul Viorica Dăncilă a mers la Palatul Cotroceni pentru o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice. Întâlnirea are loc după ce miercuri preşedintele Iohannis a cerut demiterea imediată a miniştrilor Teodor Meleşcanu şi Carmen Dan.

11.30 Se schimbă regulile de la programul Prima Casa. Guvernul va aproba, în ședința de joi a Executivului, o hotărâre care schimbă modul de calcul al ratelor de la programul „Prima casă”, Programul de stimulare a cumpărării de autoturisme noi și Programul guvernamental „INVESTEŞTE ÎN TINE”.

11.15 UDMR amenințăr că părăsește PSD-ul. Întrebat dacă UDMR va susţine o eventuală moţiune de cenzură, Attila Korodi a răspuns: ”Semnele sunt că din punctul nostru de vedere este oportună o astfel de abordare, numai că ceea ce aşteptăm de la celelalte partide de Opoziţie este o abordare serioasă, adică să existe clar o strategie pe fiecare pas care trebuie făcut în eventuala depunere a unei moţiuni de cenzură”, conform News.ro.

11.00 Inițiativă privind introducerea votului electronic. Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP) propune constituirea unui grup de lucru interinstituţional care să găsească soluţii de eficientizare a proceselor electorale, în vederea introducerii votului electronic şi/sau prin corespondenţă până la alegerile prezidenţiale din acest an şi a eliminării din secţiile de votare a listelor electorale tipărite. Şi preşedintele Klaus Iohannis a anunţat înfiinţarea unei comisii mixte la Administraţia prezidenţială pentru rezolvarea problemelor de la vot.

10.45 Trump nu a rișcat să fie pus sub acuzare pentru colaborare ilegală cu Rusia. Procurorul special Robert Mueller a anunţat miercuri că încheie oficial investigaţia cu privire la implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016 şi a precizat că punerea sub acuzare a preşedintelui Donald Trump „nu a fost o opţiune”, informează globalnews.ca.

10.30. Nicușor Dan mai încearcă o dată să ajungă la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan, fondatorul USR, a anunţat, într-o emisiune la B1TV, că va candida independent în 2020 pentru Primăria Bucureşti şi a cerut sprijinul alianţei USR-PLUS şi al PNL pentru a putea câştiga în alegerile locale. Mai multe detalii, in știrea publicată de cetățeanul.net.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Denunţătorul lui Coldea, acuzaţii BOMBĂ împotriva Laurei Codruţa Kovesi: Este şi o înregistrare pe un vas unde domnul Coldea s-a întâlnit cu doamna Kovesi...

0
Cătălin Hideg, denunţătorul lui Florian Coldea a depus noi probe la DNA printre care trei telefoane care conțin interceptări cu generalul SRI, Dumitru Dumbravă şi Laura Codruţa Kovesi. Mai mult, probele arată că Codruța Kovesi s-a văzut cu Florian...