sâmbătă, iunie 1, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAlertă în București! O fată a dispărut de două zile

Alertă în București! O fată a dispărut de două zile

-

Alertă în Capitală, după ce o fată de 13 ani a fost dată dispărută de familie. Larisa Iancu a plecat de acasă în urmă cu două zile şi nu a mai revenit, potrivit observatornews.ro.

Duminică Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unei fete de 13 ani. Sâmbătă dimineaţă, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 și nu a mai revenit.

„La data de 21 aprilie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unei minore care, în cursul zilei de 20 aprilie 2024, in jurul orei 7.00, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 și nu a mai revenit până în prezent. Minora dispărută se numeşte Iancu Larisa, este în vârstă de 13 ani şi are următoarele semnalmente: Înălţime: 1,50 m, greutate 45 kg, constituție astenică, față ovală, ten măsliniu, păr negru, ochi căprui. Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, au transmis oamenii legii.

Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112″, au transmis oamenii legii. Fata dispărută a fost văzută, ultima dată, în sectorul 5 al Capitalei. La momentul dispariţiei purta o bluză de trening neagră, un tricou alb și pantofi sport albi. Polițiștii încearcă acum să o găsească pe Larisa, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe autorităţile, apelând numărul unic de urgenţ

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...