duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIași. Băiat de 12 ani, spulberat de tren

Iași. Băiat de 12 ani, spulberat de tren

-

 Un copil de 12 ani din Iași a fost spulberat de tren, în drum spre școală. El ar fi traversat printr-un loc nepermis, ca să ajungă mai repede acasă.

Băiatul mergea spre școală, când a fost lovit puternic de tren, la doar câteva sute de metri de gara Podu Iloaiei. „Dispeceratul Integrat ISU – SMURD -SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, astăzi, 21 noiembrie a.c., în jurul orei 07:10 despre producerea unui accident feroviar în orașul Podu Iloaiei. La fața locului a fost direcționat de urgență echipajul de terapie intensivă mobilă cu medic (TIM).  La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, medicul de pe echipajul medical a constatat decesul unui minor. Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, au declarat autoritățile. Copilul era cu sora lui și cu încă o fată când s-a produs tragedia. Sora lui a fost cea care a alergat acasă și le-a spus părinților tragedia produsă, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...