sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră Bacău. Bătrână salvată din flăcări de un jandarm

 Bacău. Bătrână salvată din flăcări de un jandarm

-

Un jandarm aflat în timpul liber a salvat o bătrână dintr-un apartament cuprins de un incendiu, a informat, marţi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bacău.

Sergentul major Cosmin Roşu, care se plimba împreună cu soţia şi cei doi copii, a observat că dintr-un apartament aflat la parterul unui bloc ieşea fum. „A mers imediat acolo să vadă ce se întâmplă şi împreună cu un vecin a reuşit să deschidă uşa apartamentului în care se afla o bătrână. Aceasta intrase în panică şi încerca să stingă focul, deşi se putea intoxica cu fumul înecăcios care a cuprins întreaga încăpere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Bacău, Alexandra Dănculea. Cei doi bărbaţi au evacuat bătrâna după care s-au întors în locuinţă, reuşind să stingă incendiul, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...