sâmbătă, iunie 1, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrimarul din Mioveni prins când înapoia o şpagă

Primarul din Mioveni prins când înapoia o şpagă

-

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, (PSD) a fost reținut de DNA miercuri seară. Edilul este acuzat că a cerut 30.000 de euro mită de la un medic ca să-l angajeze la spitalul din localitate.

CITEŞTE ŞI: DNA a descins la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Cluj

Primarul a fost prins în flagrant în timp ce dădea înapoi 10.000 de euro primiți avans, pentru că nu a putut asigura angajarea.

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, (PSD) a fost reținut de DNA miercuri seară. Edilul este acuzat că a cerut 30.000 de euro mită de la un medic ca să-l angajeze la spitalul din localitate. Primarul a fost prins în flagrant în timp ce dădea înapoi 10.000 de euro primiți avans, pentru că nu a putut asigura angajarea.

Audiat

Primarul Ion Georgescu a ajuns miercuri seară la sediul DNA pentru audieri. Întrebat de un reporter de ce este acuzat, edilul a răspuns: „Nu am luat, am dat”, fără a oferi alte explicații.

Miercuri seara au loc percheziții la domiciliul edilului, după ce procurorii DNA au organizat o operațiune de tip flagrant. Aceștia au primit informații potrivit cărora primarul se întâlnește cu o persoană căreia i-a promis angajarea în spitalul din localitate, contra sumei de 30.000 de euro. Operațiunea de tip flagrant a fost efectuată în timp ce edilul returna suma de 10.000 de euro pentru că nu a reușit să asigure angajarea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...