duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră Galați. Polițist de Poliția Rutieră, lovit cu o piatră în cap de...

 Galați. Polițist de Poliția Rutieră, lovit cu o piatră în cap de un simpatizant al echipei Dinamo 

-

Un polițist din Galați care dirija circulația a fost lovit cu o piatră în cap de un suporter dinamovist, in timpul deplasării coloanei de mașini cu suporterii clubului Dinamo, aproape de stadionul Oțetul.

Incidentul s-a produs în zona unei intersecții, polițistul de la Poliția Rutieră, care dirija traficul, fiind lovit cu o piatră aruncată de o persoana dintr-o mașina aflată în trafic, potrivit g4media.ro.

Polițistul a fost transportat la spital, în stare stabilă, ocupanții autoturismului fiind încătușați și conduși la Secția 2 Poliție Galați.  15 persoane au fost conduse la sediul Poliției, în urma altercațiilor din jurul stadionului. Dinamo București a învins joi cu 2-0 echipa Oțelul Galați, într-o etapă de play-off din Liga 2.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...