duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăModificări în Legile Educaţiei! Anunţul ministrului Educaţiei

Modificări în Legile Educaţiei! Anunţul ministrului Educaţiei

-

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a declarat luni, la prezentarea proiectelor legilor educaţiei naţionale, că au ajuns în acest punct mult aşteptat de către noi cât sunt convinsă de întreaga comunitate şcolară şi universitară, ea precizând că legile au beneficiat de un amplu proces de consolidare, au sprijinul politic al coaliţiei.

CITEŞTE ŞI: Un director de liceu face praf profesorii: Dacă ei înşişi nu sunt educaţi, nu pot oferi educaţie!

„Am ajuns în acest punct mult aşteptat de către noi cât sunt convinsă de întreaga comunitate şcolară şi universitară, de a prezenta variantele de legi ale educaţiei, legea învăţământului preuniversitar şi legea învăţământului universitar superior, după perioada de consultare publică”, a spus ministrul. Ligia Deca a arătat că proiectele au beneficiat de „un amplu proces de consolidare, ca urmare a punctelor de vedere venite din societate, din partea actorilor relevanţi, a instituţiilor şi autorităţilor şi care au şi sprijinul politic al coaliţiei”.

România Educată

Ministrul a arătat că legile s-au bazat pe proiectul România Educată şi pe rapoartele experţilor OECD. „Am luat în calcul şi schimbările la legislaţia conexă”, a mai spus ea, precizând că este vorba de Codul Administrativ, legile justiţiei, precum şi deciziile CCR, precum şi angajamentele României. Potrivit unor surse, proiectele legilor Educației vor fi făcute publice și vor sta în dezbatere timp de 10 zile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...