duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPază sporită pentru fraţii Tate! Aduşi la DIICOT

Pază sporită pentru fraţii Tate! Aduşi la DIICOT

-

Frații Andrew și Tristan Tate au fost duși, în această dimineață, la sediul DIICOT. Cei doi sunt audiați din nou de anchetatori.

CITEŞTE ŞI: ANABI caută în Dubai maşina fraţilor Tate

Dacă la audierile precedente Andrew a dat presei un bilet, acum, paza celor doi frați a fost sporită. Mai mult, cei doi nu au dorit să discute deloc cu presa, deși le-au fost puse mai multe întrebări.

Amintim că frații Tate sunt acuzați că ar conduce o rețea de proxenetism. Pe masa procurorilor se află și acuzații de viol pentru care nu există probe.

Acuzaţia de viol

Acuzația de viol adusă lui Andrew Tate nu se confirmă, susțin judecătorii de la Curtea de Apel

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti care au analizat dosarul fraţilor Andrew şi Tristan Tate consideră, cu privire la acuzaţia de viol adusă lui Andrew Tate, că „se impune administrarea de probe suplimentare, care să coroboreze declaraţiile persoanei vătămate şi să lămurească situaţia de fapt”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...