vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăNoi incidente provocate de elevi în școli din Arad și Pitești

Noi incidente provocate de elevi în școli din Arad și Pitești

-

Două noi cazuri de violență în școală au fost semnalate de Europol. Un elev din Arad a venit cu un briceag la școală, iar un elev de lao școală de renume din Pitești, județul Argeș, a pulverizat spray lacrimogen în clasă.

Potrivit Sindicatului Europol, ”În data de 03.11.2022, directorul C.N. Al. Odobescu din Pitești a sesizat telefonic faptul că în data de 02.11.2022, în pauza dintre cursuri, un elev de 16 ani a pulverizat spray incitant lacrimogen în sala de clasă. Elevii au fost scoși în curtea unității de învățământ. pentru a se aerisi clasa și nu a fost nevoie de intervenția echipajelor medicale”. Un alt caz a fost semnalat la Arad, potrivit ziare.com.

”La data de 3 noiembrie polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea unei infracțiuni într-o școală. În fapt, în aceeași zi, cadrele didactice ale unei unități de învățământ preuniversitar din Arad au solicitat prezența polițiștilor la școală, întrucât, într-o pauză, asupra unui elev ar fi fost găsit un cuțit de mici dimensiuni.

A fost informată Direcția Generală de Asistență Comunitară și Protecția Copilului, pentru a lua măsuri potrivit competențelor.

Cercetările sunt continuate într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de port sau folosire, fără drept, de obiecte periculoase”, a transmis IPJ Arad.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...