duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMedic rezident din Cluj-Napoca, reținut preventiv  pentru că a agresat sexual un...

Medic rezident din Cluj-Napoca, reținut preventiv  pentru că a agresat sexual un băiat de 12 ani

-

Un medic rezident din Turda, care își desfășoară activitatea în municipiul în Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv. El este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală, victima acestuia fiind un băiat de 12 ani.

Medicul rezident a absolvit UMF ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2021. El a fost vicepreședinte pe Relații Interne la Organizația Studenților Mediciniști din Cluj, Project Coordinator CORD și cenzor la aceeași organizație, potrivit g4media.ro.

Medicul a contestat decizia arestării preventive, aceasta judecându-se la Tribunalul Târgu Mureș, vineri, 17 iunie 2022.

”În baza art. 226 alin. 1 Cod Procedură Penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, şi raportat la art. 223 alin. 2 Cod Procedură Penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PH, cercetat pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 375 alin. 1 C.pen. şi unei infracţiuni de agresiune sexuală”, se arată în sentință.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...