sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDNA vrea să ştie cum a cheltuit Arsene banii pentru reabilitarea podului...

DNA vrea să ştie cum a cheltuit Arsene banii pentru reabilitarea podului de la Luţca

-

Anchetatorii DNA au intrat pe fir în cazul prăbușirii unui pod în județul Neamț și s-a constituit un dosar de cercetare penală privind presupuse fapte de abuz în serviciu în legătură cu modalitatea în care au fost derulate fondurile proiectului dar și cum s-au efectuat lucrările, potrivit unui răspuns oficial transmis.

CITEŞTE ŞI: Președintele Consiliului Județean Neamț despre podul prăbușit: Recepția nu a fost finalizată

La Serviciul teritorial Bacău – Direcția Națională Anticorupție s-a înregistrat la data de 09.06.2022 un dosar penal referitor la împrejurările în care s-a reabilitat, modernizat și consolidat, precum și împrejurările în care s-a redeschis circulația rutieră pe podul de la Luțca, județul Neamț, de peste râul Siret. În acest moment a fost începută doar urmărirea penală in rem (față de faptă), cu privire la suspiciunea de comitere a unor infracțiuni asimilate celor de corupție.

Podul s-a prăbuşit

Conform ISU Neamț, joi după amiaza s-a prăbușit o parte din podul de peste râul Siret, ce face legătura între localitățile Sagna și Luțca. Un autocamion și o autoutilitară se aflau pe pod. Un bărbat de 56 de ani a fost scos din camion de către participanții la trafic. Acesta a fost preluat de către echipajele medicale sosite la locul evenimentului, urmând a fi preluat de echipajul SMURD TIM pentru a fi transportat la CPU Roman.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...