marți, mai 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăO mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București. S-a aflat...

O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București. S-a aflat cine era la volan

-

Un incendiu s-a produs miercuri dimineață lângă Ambasada Rusiei din București, după ce un șofer a intrat cu mașina în gardul care înconjoară clădirea. Potrivit Digi24, la volan era Bogdan Drăghici, președintele asociației TATA. Acesta a fost acuzat de fosta soție că și-a molestat fiica.

Din 2019 a fost cercetat și trimis în judecată în legătură cu această acuzație, iar ieri a fost condamnat în primă instanță la 15 ani și patru luni de închisoare pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale. Acesta avea interdicție de a părăsi țara până în 26 mai 2022.

Surse apropiate anchetei au spus că gestul său de a intra în zidul ambasadei Rusiei ar fi fost intenționat. Astfel, șoferul ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit cu mașina de gard.

Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe șofer să părăsească imediat locul, dar el i-ar fi strigat militarului ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...