sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaUn șofer român a fost accidentat grav, în Italia, de propriul TIR

Un șofer român a fost accidentat grav, în Italia, de propriul TIR

-

Un șofer român de TIR în vârstă de 28 de ani a fost zdrobit de propria mașină într-o parcare din zona Lazzago din Varse, Italia. Accidentul a avut loc în timp ce tânărul șofer încerca să decupleze remorca.

Tânărul a fost mai întâi stabilizat de o echipă medicală de pe ambulanță și apoi a fost transportat cu un elicopter la Spitalul Circolo di Varse. Românul este acum internat la Terapie Intensivă, iar prognostivul medicilor este rezervat în ceea ce privește șansele de supravețuire.

Un alt incident în care a fost implicat un șofer român și a ajuns în presa italiană a avut loc acum două săptămâni.

Un român a ajuns în stare critică în spital, după o bătaie în trafic. După mai multe zile în care medicii s-au străduit să-l țină în viață, acesta a murit. Bărbatul se afla în mașină cu un conațional, iar mașina lor era condusă haotic. Doi localnici, aflați într-o altă mașină, s-au enervat, le-a blocat mașina românilor și s-au luat la bătaie.

În cealaltă mașină se aflau doi italieni, un bărbat și fiul acestuia. Cel din urmă, după ce a văzut lucrurile degenerează, a venit în forță și i-a dat un pumn unuia dintre români, care ulterior a ajuns la spital în stare gravă.

Imediat după ce au ajuns la locul incidentului, carabinieri au constatat că românul se află într-o stare foarte gravă și au cerut intervenția unui elicopter, pentru a fi dus cât mai repede la spitalul Tor Vergat din Roma.

Tânărul care l-a lovit a încercat să fugă, însă a fost prins rapid de oamenii legii și a fost dus la audieri. Potrivit tunews.it, deocamdată nu se știe ce măsuri s-au luat împotriva celor doi italieni și a românilor. Însă, cel mai sigur, tânărul italian va fi acum acuzat cel puțin de lovituri cauzatoare de moarte.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...