duminică, iunie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBOMBĂ. Ciolacu nu-l vrea premier pe medicul Alexandru Rafila!

BOMBĂ. Ciolacu nu-l vrea premier pe medicul Alexandru Rafila!

-

Dacă o să vină în BPN propunerea cu două nume o să mergem cu două nume.

E irelevant cine e de la PNL dacă PSD are prima opțiune de premier. Dacă PSD vrea pe cineva anume de la PNL să vină și să spună.

L-am propue pe Rafila, dar Ciolacu nu a fost de acord”, a spus Florin Cîțu.

Negocieri ratate

Ca urmare, şedinţa echipelor de negociere ale PNL, PSD, UDMR şi minorităţilor naţionale pentru finalizarea programului de guvernare, programată miercuri, a fost anulată.

Tot miercuri, conducerea PSD a aprobat sistemul de numire prin rotaţie a premierilor în noul Cabinet şi l-a desemnat pe Marcel Ciolacu propunere de prim-ministru.

CITEŞTE ŞI: Rafila dă ca sigur certificatul verde

Marţi seara, BEx al PNL a aprobat propunerea privind numirea prin rotaţie a premierilor, cu condiţia ca primul să fie dat de liberali. Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat miercuri că problema în negocierile pentru formarea unei coaliţii de guvernare este că atât PNL, cât şi PSD doresc să dea primul propunerea de premier. El a afirmat că, prin decizia BEx de marţi, propunerea de prim-ministru poate fi orice membru al PNL. Pe de altă parte, Cîţu a susţinut că există o rezoluţie a Consiliului Naţional al partidului care prevede că preşedintele PNL este propunerea de premier.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...