duminică, iunie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaO bandantă a fost arestată în Italia după ce a fost condamnată...

O bandantă a fost arestată în Italia după ce a fost condamnată în România

-

O româncă în vârstă de 62 de ani a fost arestată la Udine. Aceasta a fost condamnată la închisoare pentru fapte pe care le-a comis în 2005 și 2006.

Pe numele ei a fost eliberat un mandat de arestare, iar munca de badantă era, de fapt o metodă de a se ascunde de autoritățile din România.

A fost trimisă în judecată pentru mai multe escrocherii în România și în 2006 a fost condamnată la 4 ani de închisoare pentru fraudă. În anul 2010 pe numele său a fost emis un mandat european de arestare. În 2013 a fost găsită la Ancona unde a fost supusă obligației de a se prezenta la Poliția Judiciară, dar nu a respectat hotărârea autorităților.

În urma investigațiilor s-a descoperit că femeia devenise între timp destinatara unui nou mandat european de arestare, în 2013, ca urmare a unei noi pedepse, de 3 ani, pentru înșelăciune și falsificare de documente.

Rezidentă în provincia Pesaro Urbino, dar cu domiciliul în provincia Udine, se ascundea lucrând ca badantă, la fix, într-un apartament de la periferia orașului. De această dată polițiștii italieni au însoțit-o pe femeie la închisoarea din Trieste, unde va rămâne la dispoziția autorităților judiciare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...