marți, mai 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAmeninţat cu cuţitul pentru un loc de parcare

Ameninţat cu cuţitul pentru un loc de parcare

-

Un bărbat a fost ameninţat cu un cuţit, din cauza unui loc de parcare. Jandarmii au întocmit pe numele agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, a comunicat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Tulcea.

Agresiunea a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Ea a fost sesizată la numărul unic de urgenţă 112 de soţia victimei.

Aceasta a reclamat că, în timp ce era cu soţul pe o bancă din apropierea imobilului unde locuiesc, a observat un bărbat. Acesta a parcat autoturismul în apropierea lor, a venit către ei, a scos un cuţit. Agresorul a început să-l ameninţe pe soţul acesteia.

„Jandarmii au identificat la faţa locului apelanta. Iar în urma verificărilor l-au găsit şi pe soţul acesteia într-un un parc din apropiere. El a declarat că a fugit de teamă, agresorul urmărindu-l cu un cuţit în mână. Bărbatul a menţionat faptul că, în jurul orei 17,30, a mai avut un conflict cu persoana în cauză, motivul fiind un loc de parcare”, se arată în comunicatul IJJ.

Jandarmii l-au identificat pe agresor. Ei au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...