miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăTudose îl ironizează pe Cîțu: ”Probabil că peste un an sau doi,...

Tudose îl ironizează pe Cîțu: ”Probabil că peste un an sau doi, văzând ce dezastru a făcut, o să spună că au fost greșeli ale tinereții”

-

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar PSD, îl ironizează pe Florin Cîțu pentru creșterea prețurilor din ultima perioadă: „Probabil că peste un an sau doi, văzând ce dezastru a făcut, o să spună, senin, că au fost greșeli ale tinereții”.


”De la ,,Guvernul-zero-Cioloș” la ,,Guvernul- 1%- Cîțu”. Prim-ministrul Cîțu este foarte fericit că 1% dintre români au salariul mare. Ceilalți 99% nu contează. Veniturile sunt înghețate, prețurile cresc amețitor. Nu contează, sunt interpretări răutăcioase… Se scumpește pâinea?

Nu contează, că el nu mănâncă pâine. Se scumpește benzina? Nu contează fiindcă el nici benzină nu bea. Se scumpește ,,curentul”? Nu contează! El e oricum în întuneric……

P.S. Probabil că peste un an sau doi, văzând ce dezastru a făcut, o să spună, senin, că au fost greșeli ale tinereții…”, scrie Mihai Tudose. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...