vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăJudecătorii fug de Liviu Dragnea!

Judecătorii fug de Liviu Dragnea!

-

Primul magistrat de la Tribunalul Giurgiu care a fost investit cu soluționarea contestației lui Liviu Dragnea împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 5 de menținere a acestuia în detenție a formulat o cerere de abținere, ce a fost admisă de către colegiul instanței.

„Solutia pe scurt: În baza art. 68 C. proc. pen., raportat la art. 64 alin.1 lit.f C.proc.pen., admite cererea de abţinere formulată de judecător Lazăr Ana.

În baza art. 68 alin.6 C proc. pen. menţine actele şi măsurile dispuse, completul de judecată urmând a fi constituit potrivit dispozi?iilor art.110 (5) din R.O.I.I.J.

CITEȘTE ȘI: Dragnea dă LOVITURA: A îngenunchiat Penitenciarul Rahova

Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 22 iunie 2021.
Document: Încheiere – abţinere 22.06.2021″, se arată în minuta de la dosar, aflată pe portalul instanțelor de judecată.

CAB a decis strămutarea

Anterior patru magistrați de la Tribunalul București, instanța la care a ajuns inițial contestația lui Dragnea, s-au abținut de la a da o soluție privind eliberarea sau menținerea în detenție a fostului lider PSD.

Curtea de Apel București a stabilit, în 14 iunie, desființarea deciziei definitive prin care s-a respins cererea de liberare condiționată a lui Liviu Dragnea, și rejudecarea cazului în faza contestației la Tribunalul Giurgiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...