miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRomânia educată doar pe hârtie! Cum au greșit evaluatorii 53.000 de note...

România educată doar pe hârtie! Cum au greșit evaluatorii 53.000 de note la BAC!

-

Rata de promovare a examenului de Bacalaureat 2021 este de 69,8%, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință de presă susținută imediat după publicarea rezultatelor finale.

El a precizat că două treimi dintre note au fost modificate, circa 53.000 din 56.000, inclusiv cu diferențe de trei puncte.

Promovare de 70%

„Promovare este de aproape 70%, mai exact 69,8% este rata de promovare. Statistic vorbind cea mai mare rată de promovare din ultimiii 10 ani cu, excepția anului 2017”, a declarat ministrul Educației.

CITEȘTE ȘI: S-au publicat rezultatele la BAC! Câte note de 10 s-au obținut

Întrebat de motivele pentru care un număr atât de mare de note au fost schimbate după contestații, Sorin Cîmpeanu a vorbit de „subiectivism uman”, arătând câ vor fi luate măsuri pentru a se rezolva astfel de diferențe. Ministrul a mai arătat că cea mai mare rată de promovabilitate este de 81% în județul Cluj, și cea mai slabă este de 41% în Ilfov.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...