luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIohannis, reacție după remanierea ministrului de Finanțe: „Premierul știe ce face”

Iohannis, reacție după remanierea ministrului de Finanțe: „Premierul știe ce face”

-

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri că premierul Forin Cîțu este cel responsabil de bunul mers al guvernului și, prin urmare, are tot dreptul să schimbe un ministru.

Iohannis a spus că Guvernul condus de Florin Cîțu are sprijinul coaliției și al PNL. Asta deși remanierea ministrului de Finanțe a fost urmată de o serie de replici între premierul Cîțu și președintele PNL, Ludovic Orban.

„Cred că este bine să vedem lucrurile într-o notă realistă. Guvernul are tot sprijinul partidului și al coaliției… Dacă premierul a considerat că trebuie făcută o remaniere, știe ce face, este responsabil și are tot dreptul să schimbe echipa”, a spus Klaus Iohannis.

Declarațiile au fost făcute vineri, la Sofia, unde președintele Klaus Iohannis participă la cel de-al șaselea Summit al Inițiativei celor Trei Mări.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...