duminică, iunie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalEXCLUSIV | Arafat, Voiculescu și Nicușor Dan, chemați să dea explicații. Rareș...

EXCLUSIV | Arafat, Voiculescu și Nicușor Dan, chemați să dea explicații. Rareș Bogdan: „Nimeni nu este de neînlocuit în România!”

-

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan anunță că luni dimineață va fi o ședință a coaliției de guvernare în care se va discuta situația de la Spitalul „Foișor” din Capitală, care a fost transformat în unitate COVID, iar pacienții au fost transferați aproape de miezul nopții în condiții pe care opinia publică le-a considerat revoltătoare.

„Ce s-a întâmplat la Foișor a depășit orice limită, orice închipuire, a șocat o țară întreagă. Mi-am amânat plecare la Bruxelles pentru a participa la Biroul Permanent al Partidului Național Liberal, care este convocat pentru a discuta despre problema de la Foișor. Iar luni, de la 11:30, am solicitat o întâlnire cu liderii coaliției de guvernământ pentru a discuta situația.

De asemenea, am discutat cu ministrul de Interne și Florin Cîțu, iar aceștia au cerut un raport detaliat lui Raed Arafat, pe care acesta trebuie să-l prezinte luni, în cadrul coaliției de guvernare. Același lucru trebuie să-l facă Vlad Voiculescu.

De asemenea, pentru că spitalul se află sub administrarea primăriei Capitalei, primarul Nicușor Dan trebuie să vină să dea explicații cu privire la modalitatea în care a comunicat cu managerul spitalului Foișor, când i s-a cerut să elibereze spitalul ce s-a întâmplat când la 23:30, la 5-6 grade, oamenii erau scoși pe targă sau în scaune cu rotile pentru a transforma spitalul în unitate COVID”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, europarlamentar.

Rareș Bogdan a mai spus că „acest popor nu stă într-un om, nimeni nu este de neînlocuit în România și lucrul acesta trebuie să-l înțeleagă și domnul Arafat”. „Eu am înțeles că domnia sa are o mulțime de calități și o mulțime de lucruri pe care le-a făcut pentru România, nimeni nu îi contestă aceste calități, dar am impresia că a uitat ce înseamnă empatie și emoție”, a mai spus Rareș Bogdan, la „Interviurile Cetateanul.net”.

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus și că are tot dreptul să-i ceară demisia lui Raed Arafat, dacă „domnia sa s-a plictisit, nu mai face față la noile provocări sau consideră că este deasupra tuturor”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...