miercuri, octombrie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăNicolae Ciucă, întâlniri cu românii din Spania și Franța

Nicolae Ciucă, întâlniri cu românii din Spania și Franța

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi secretarul general al partidului, Lucian Bode, vor face, vineri şi sâmbătă, o vizită în Spania, având programate întâlniri cu românii stabiliţi în Spania, precum şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Peste un milion de români din Spania pot avea dublă cetăţenie, iar cu ocazia Congresului PPE organizat la Bucureşti, liderul PNL a declarat că şi-ar dori ca românii care locuiesc în Spania să poată obţine dubla cetăţenie ”fără examen”. Declaraţia a fost făcută după o întrevedere avută cu liderul Opoziţiei din Spania, Alberto Nunez Feijoo, potrivit News.ro.

Nicolae Ciucă continuă astfel un demers pe care l-a început la sfârşitul anului 2022, când a vizitat Spania în calitate de prim-ministru, şi a condus, împreună cu premierul Spaniei, Pedro Sanchez, prima şedinţă comună de guvern româno-spaniolă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Elena Udrea, mai asşteaptă o lună să vadă dacă va fi eliberată! Avocat: hotărârile se bat cap în cap

0
Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a amânat, pentru 12 noiembrie, pronunțarea unei hotărâri după ce fostul ministru care și-a ispășit o treime din pedeapsa primită în dosarul „Gala Bute" cere să fie eliberată din penitenciarul Târgșor. CITEŞTE ŞI:...