sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăNiciunul dintre românii aflați în Fășia Gaza nu a reușit să plece...

Niciunul dintre românii aflați în Fășia Gaza nu a reușit să plece până acum

-

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că niciunul dintre românii aflați în Fășia Gaza nu a reușit să plece până acum.

Potrivit premierului, Celula de Criză din cadrul MAE ține legătura cu fiecare român aflat în Gaza. 350 de cetățeni români se află în acest moment în Gaza, dintre care 200 au solicitat ajutor. Este vorba despre persoane cu dublă cetăţenie.

„Nu a putut nimeni. Absolut nimeni, în acest moment, nu a ieşit din Fâşia Gaza. (…)În momentul în care apelezi la Ambasadă şi la Consulat, automat îţi laşi şi telefonul şi în acest moment a început această comunicare. În acest moment nu sunt motive de îngrijorare asupra vieţii lor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a mai spus că România a adus 3.000 de cetăţeni ucraineni, majoritatea tranzitând ţara noastră. „Statul român nu a cheltuit niciun ban pentru acest lucru, statul român s-a implicat logistic, la rugămintea partenerilor europeni. Totul a fost suportat de forurile europene”, a transmis șeful Executivului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...