sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGrindeanu: TAROM nu se află într-o situaţie economică bună, din păcate

Grindeanu: TAROM nu se află într-o situaţie economică bună, din păcate

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că șansa companiei TAROM de a fi salvată este planul asumat cu Comisia Europeană (CE), de la care nu trebuie să se facă „rabat”.

„TAROM nu se află într-o situaţie economică bună, din păcate. (…) În momentul în care ne-am angajat totuşi la un plan cu Comisia Europeană – şi e un lucru pe care România şi l-a asumat pentru salvarea TAROM, să se intre pe acel făgaş – un plan asumat, un plan care dă o şansă companiei TAROM de a fi salvată. (…) Nu există alt plan decât cel agreat cu Comisia Europeană. Nu trebuie să facem rabat la ceea ce ne-am angajat. (…) E un plan pe care trebuie să mergem şi să dăm o şansă. Nu descoperim apa caldă”, a declaart Grindeanu, în Prahova, potrivit Agerpres.

Ministrul a participat la predarea amplasamentului pentru începerea lucrărilor pe Lotul 1 (Dumbrava – Mizil) al Autostrăzii Ploieşti – Buzău.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...