marți, octombrie 1, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiucă, întrebat dacă l-ar vota pe Ciolacu la prezidențiale: Îndeplinește probabil condițiile

Ciucă, întrebat dacă l-ar vota pe Ciolacu la prezidențiale: Îndeplinește probabil condițiile

-

Liderul PNL Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă l-ar vota pe Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale. „Eu sunt membru PNL. Dacă aș fi membru PSD, îndeplinește probabil condițiile să fie votat”, a afirmat Ciucă.

„Am mai primit această întrebare. Eu sunt membru PNL. Dacă aș fi membru PSD, îndeplinește probabil condițiile să fie votat. Dar nu sunt membru PSD, eu sunt membru PNL și voi vota candidat PNL”, a spus Nicolae Ciucă.

Liderii PSD și PNL au stabilit ca alegerile prezidențiale să fie în septembrie, iar cele generale, în decembrie. De asemenea, alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare și vor fi organizate în 9 iunie.

„Am hotărât ca în cursul lunii septembrie să avem alegerile prezidențiale, primele date sunt, nu este foarte greu, 1-15, 8-22 sau sfârșitul lunii septembrie. Una dintre aceste trei variante va fi aleasă. Consider că cea de mijloc, pentru că pe 15 septembrie încep școlile și să nu încurcăm desfășurarea activității copiilor, 8-22 ar fi cea mai potrivită și data de 8 decembrie pentru alegerile generale”, a explicat Marcel Ciolacu.
În cazul alegerilor europarlamentare cele două partide vor merge pe listă comună. Lista ar putea fi deschisă de un candidat independent, probabil femeie. La alegerile locale decizia privind candidaturile comune sau separate va fi luată de organizațiile județene ale PNL și PSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interlop român, aflat pe lista Most Wanted, prins pe un aeroport din Italia

0
Polițiștii din România, în colaborare cu autoritățile din Italia, au reușit să-l prindă pe Nica Robert Florin, un bărbat aflat pe lista "Most Wanted" a Poliției Române. CITEŞTE ŞI: Membru al Clanului Sportivilor, căutat de Interpol, a fugit de...