sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu: Am multe defecte, dar cu siguranță nu pot să mint

Ciolacu: Am multe defecte, dar cu siguranță nu pot să mint

-

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, marţi, în şedinţă comună pentru asumarea răspunderii Guvernului pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare. „Am multe defecte, dar cu siguranță nu pot să mint. Măsurile trebuie luate atunci când sunt necesare, chiar dacă nu sunt pe placul tuturor”, a afirmat premierul.

„De astăzi s-a terminat cu dubla măsura, cu privilegiile la stat, cu excepțiile peste excepții din mediul privat și cu banii făcuți ușor din evaziune fiscală. La fel ca românii, și eu m-am săturat de ipocrizie. M-am săturat să aud că dacă nu ai privilegii, dacă nu ești șef la stat, atunci nu mai poți munci. Sau că dacă nu ai ajutoare de stat, subvenții ori facilități fiscale, atunci dai faliment sau ai voie să încalci legea. M-am săturat să văd că unii își încasează salariul fără să aibă vreo performanță în vreme ce alții trebuie să muncească pe rupte pentru acel salariu. M-am săturat să văd cum unii își pot plăti corect taxele, contribuțiile și impozitele iar alții urlă ca din gură de șarpe că nu se poate să fii corect.

Nu mai putem să ne mințim unii pe alții, nu se mai poate să ne facem că facem, să cerem mereu fără să dăm nimic în schimb. Trebuie să punem sistemul pe baze corecte și echitabile pentru toți. Măsurile au fost dezbătute îndelung. Nu sunt o simplă reacție la nevoile de acum ale statului. În ultimele luni, am avut un dialog public consistent. Astăzi îmi asum răspunderea pentru un set de măsuri dar suntem abia la începutul unei reforme mai ample care înseamnă o reașezare a statului pe baze mai echitabile”, a declarat premierul Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...