sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăBudăi anunță că o majorare a pensiilor va avea loc din ianuarie...

Budăi anunță că o majorare a pensiilor va avea loc din ianuarie 2023

-

Ministrul Muncii, Marius Budăi, susține că pensiile vor creşte ”cu siguranţă” de la începutul anului viitor, mai exact de la 1 ianuarie 2023.

”Chestiunea este un pic mai complicată din punct de vedere tehnic, dar noi vom face mai mult decât spune legea. Când se va lua decizia în coaliţie e atributul liderilor coaliţiei să anunţe, eu vă spun doar legal: dacă ar fi să dăm doar rata inflaţiei – rata inflaţiei pentru anul 2022 o să o cunoaştem abia la sfârşitul primului trimestru 2023 – de aia în legea 263, Legea Pensiilor, se spune că se merge pe o rată a inflaţiei din anul 2021, care era mult mai mică decât ce este acuma. Nu vreau să intru în cifre, pentru că nu vom face acest lucru, nu vom merge pe o majorare mai mică, vom încerca şi facem extrem de multe simulări să vedem cum ne descurcăm şi cum ne aşezăm şi cu siguranţă va fi o majorare a pensiilor de la 1 ianuarie 2023”, a declarat Marius Budăi, la Antena 3.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...