sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMarcel Ciolacu este noul președinte al Camerei Deputaților

Marcel Ciolacu este noul președinte al Camerei Deputaților

-

PSD și-a păstrat în panoplie a treia funcție în stat. Marcel Ciolacu este noul președinte al Camerei Deputaților.

După ore întregi de trocuri, aranjamente și șantaje, deputatul PSD Marcel Ciolacu a fost ales, cu 272 de voturi ”pentru” președinte al Camerei Deputaților.

Locul lui Dragnea a revenit unui pesedist dizident. Marcel Ciolacu este noul președinte al Camerei Deputaților

Aranjat încă de dimineață, după ce Ciolacu a anunțat public că se va aproba înființarea grupului parlamentar al Pro România (demers blocat cu obstinație de Dragnea), votul pro Ciolacu din Cameră a fost pus în pericol de avizarea pozitivă, de către Comisia juridică a Senatului, a cererii de ridicare a imunității lui Tăriceanu. În replică, deputații ALDE au amenințat că nu mai votează cu Ciolacu.

Chemată val-vârtej, Viorica Dăncilă a venit în Parlament iar ulterior plenul Camerei a votat în favoarea preluării de către Marcel Ciolacu a funcției rămase vacante după încarcerarea lui Liviu Dragnea.

Concomitent, pe culoarele Parlamentului s-a dat ca certă respingerea de către plenului Senatului a solilitării DNA referitoare la anchetarea lui Tăriceanu.

După ce a pierdut prima rundă cu PSD-ul după alegerile de duminică, Opoziția a acuzat continuarea, de către actuala putere, a politicii făcute doar pe bază de trocuri și șantaje.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...