miercuri, septembrie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăNu mai e nicio şansă pentru Coaliţie. Ciucă îi declară război li...

Nu mai e nicio şansă pentru Coaliţie. Ciucă îi declară război li Ciolacu: Să nu mai umble cu păcăleli!

-

Liderul PNL i-a răspuns lui Marcel Ciolacu, în disputa privind discuțiile din luna aprilie. Atunci, șeful PSD pretinde că a discutat subiectul candidaturii lui Iohannis la alegerile legislative ca independent pe liste de partid.

CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan a RĂBUFNIT la adresa PSD: Ciolacu, luat captiv de baroni!

Ciucă susține însă că la data invocată de Ciolacu el se afla în Cehia.

„Cu certitudine eu nu am folosit niciodată ziua de 3 aprilie pentru că știam perfect. Îmi aduc aminte unde eram pe 3 aprilie. Pe 3 aprilie eram în Cehia. Dacă am spus în primăvară este una, 3 aprilie este alta. 3 aprilie este mai aproape de 1 aprilie și ar fi foarte bine să nu păcălim”, a declarat Nicolae Ciucă, la Realitatea Plus, întrebat fiind dacă își mai amintește în ce zi a avut loc discuția și ce a spus atunci Marcel Ciolacu.

De asemenea, liderul PNL a fost întrebat de ce face Marcel Ciolacu acest joc?

„În acest moment eu nu vreau să insist… avem lucruri mult mai importante. Eu mă aștept de la premier să vină cu deciziile legate de modul în care rezolvăm problemele de deficit bugetar. Mă aștept de la premier să vină cu modalități și decizii legate de absorbția de fonduri europene”, a fost replica lui Ciucă.

Ciucă nu vede o continuare a colaiției după alegeri

Referitor la o convorbire recentă cu Marcel Ciolacu, șeful liberalilor a spus: „Am avut discuții cu domnia sa, de aceea am ținut să îi aduc aminte că una am discutat, alta s-a întâmplat. Este un subiect absolut nerelevant.

Pentru noi relevant este ce facem să putem să mergem în angajamentul nostru, al PNL, față de români. Dacă nu reușim în politica din România să înțelegem care este nivelul și cum putem cu adevărat să facem politică pentru oameni, atunci stăm la masă și pierdem timpul”. Chestionat dacă, după alegeri, coaliția s-ar putea să nu mai meargă, Nicolae Ciucă a precizat: „La cum arată lucrurile acum, mai mult ca sigur (că nu – n.r.)”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Subvențiile pentru mașini electrice, TĂIATE!

0
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a spus miercuri, 25 septembrie, că decizia de a diminua cuantumul subvențiilor pentru mașini electrice a aparținut Finanțelor. CITEŞTE ŞI: Primăria Galați își face flotă de mașini electrice Oficialul s-a declarat convins că, odată evaluat impactul reducerii...