miercuri, septembrie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăŞedinţă de URGENŢĂ: Risc de prăbuşire a Planşeului Unirii

Şedinţă de URGENŢĂ: Risc de prăbuşire a Planşeului Unirii

-

Starea tehnică a Planşeului Unirii, încadrat de experţi ca „nesatisfăcător”, va fi discutată, miercuri, în şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu, despre captura record de droguri din România: Este un exemplu de profesionalism

Potrivit Primăriei Sectorului 4 al Capitalei, pe ordinea de zi a sedinţei de miercuri a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă se află şi discuţii privind starea tehnică în care se află Planşeul Unirii. Acesta a fost încadrat, în urma expertizelor făcute în anul 2022, în starea tehnică IV – nesatisfăcător, arată sursa citată. Experții sunt îngroziți de ceea ce au găsit în subsol

Săptămâna trecută a avut loc o vizită la Planşeul Unirii, în prezenţa primarului Sectorului 4, Daniel Băluţă, a reprezentanţilor entităţilor publice implicate în lucrările de refacere a obiectivului, precum şi a experţilor Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, după care prefectul municipiului Bucureşti, Mugur-Mihai Toader, a convocat membrii CMBSU, pentru miercuri, ora 14:00.

Situaţia planşeului

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, s-a referit, joi, la situaţia planşeului Unirii, arătând că Primăria Sectorului 4 a depus o cerere de autorizaţie în regim de urgenţă, dar aceasta se refera la bucata de sub parc a planşeului, nu şi la pasajul rutier. El a explicat că autorizaţiile în regim de urgenţă se emit doar dacă expertul susţine că este pericol public, iar acest lucru nu este trecut în expertiză. Nicuşor Dan a adăugat că îi aşteaptă pe cei de la Primăria Sectorului 4 cu toate avizele pentru a le da o autorizaţie normală ca să poată începe lucrările. „Noi anticipăm, fără să avem vreo expertiză, anticipăm că degradarea din pasaj nu este la nivelul degradării din parc. Noi anticipăm că nu va fi nevoie de blocarea traficului prin pasaj care este cel mai uzitat”, a afirmat primarul Capitalei.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat, joi, că această structură stă să se prăbuşească şi a anunţat că a trimis către Primăria Capitalei toate documentele şi aşteaptă semnătura primarului Nicuşor Dan pentru începerea lucrărilor în zonă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cei doi bărbaţi care au introdus tone de cocaină în România, arestaţi

0
Desfășurare de forțe la malul mării. Doi indivizi suspectați de trafic internațional de droguri de mare risc au fost arestați preventiv, după ce polițiștii au descoperit o cantitate impresionantă de cocaină în Portul Constanța. CITEŞTE ŞI: Ciolacu, despre captura record...